اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

خبر شماره ۵۱۸۱

اطلاعیه مهم روابط عمومی اتحادیه رستوران داران تهران

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ , بازدید: ۳۵۵۶
ضرورت کاهش و صرفه جویی در مصرف آب

همکار گرامی با توجه به ابلاغیه ضرورت  کاهش و صرفه جویی در مصرف آب

خواهشمند است علاوه بر صرفه جویی در مصرف آ ب نکات زیر را رعایت فرمایید.

وسایلی را خریداری کنید که در مصرف آب صرفه جویی می‌کنند. حتما از سالم بودن شیرهای آب مطمئن شوید و در صورت چکه کردن آنها را تعمیر کنید و به کارمندان خود بیاموزید که در حین شستن ظرف‌ها یا مواردی که نیاز به آب ندارند شیر آب را ببندند.

می‌توانید با آموزش مشتریان در مصرف بهینه آب آن‌ها را نیز به صرفه جویی تشویق کنید. برای مثال به‌هنگام شستشو دستان قبل و بعد از صرف غذا. می‌توانید در سرویس‌های بهداشتی از شیر آلات هوشمند و یا سیستم روشنایی هوشمند استفاده کنید.

 

توصیه هایی در مصرف آب 

 

۱.‏ استفاده از کولرهای کم آب بر
۲.‏ جابجایی کولرها به محل هایی که کمتر در معرض تابش آفتاب باشند
۳.‏ استفاده از سایه بان برای کولرهای آبی ‏
۴.‏ در صورت امکان استفاده از سیستم های سرمایش موضعی به جای سیستم هایمرکزی
۵.‏ کنترل مصرف آب برای ظرفشویی  در رستوران و نصب کنتور ‏برای این محل ها ‏
۶.‏ استفاده از گیاهان همخوان با اقلیم برای فضای سبز 
۷.‏ استفاده از کودهای متراکم شده به جای فضولات حیوانی در فضای سبز
۸.‏ انتخاب زمان آبیاری گیاهان فضای سبز در اوایل روز یا شب
۹.‏ استفاده از کودهای گیاهی آلی برای باغچه ها
۱۰.‏ جلوگیری از نشت شیرآلاتی که امکان جایگزینی آنها با شیرهای کاهنده نیست
۱۱.‏ استفاده از درفشان(پرلاتور) برای کلیه شیرهای قدیمی
۱۲.‏ کاهش تعداد دفعات چمنزنی
۱۳.‏ تنظیم تیغه ماشین زنی در حالت ماکزیمم برای حفظ حد اکثر رطوبت خاک و در نتیجه ‏حداقل نیاز به آبیاری فضای سبز
۱۴.‏ کنترل سرریز و نشت فلاش تانک ها
۱۵.‏ کنترل نشت شیر آلات و اتصالات
۱۶.‏ عدم آبیاری باغچه ها در روزهای بارانی
۱۷.‏ سعی در پرورش گیاهان مشابه از لحاظ نیاز آبی در کنار باغچه ها زیرا به زمانی یکسان برای ‏آبیاری نیاز دارند.‏
۱۸.‏ وجین علف های هرز فضای سبز تا از آب و مواد مغذی استفاده نکنند
۱۹.‏ خودداری از کاشتن گیاهان تزئینی و نصب فواره هایی که آب را در هوا پخش می کنند.‏
۲۰.‏ از شست و شوی وسایل نقلیه با آب شرب جلوگیری شود.‏
۲۱.‏ برای شیرهای معمولی حداقل درفشان نصب گردد.‏
۲۲.‏ کلیه لوله ها با توجه به شرایط آب و هوایی عایق کاری گردد تا در تایستان برای رسیدن به ‏آب سرد مقدار زیادی آب هدر داده نشود و در زمستان برایرسیدن به آب گرم
۲۳.‏ محل قرار گرفتن آب گرمکن با محل مصرف حداقل باشد.( به علت ‏جلوگیری از هدر رفتن آب سرد داخل لوله)‏
۲۴.‏ از سر دوش های کاهنده برای دوش ها استفاده شود

 

 

 

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016